Proefles


Bedankt voor het plannen van een proefles bij Balletstudio Marieke van der Heijden! Leuk! Je krijgt zo snel mogelijk bericht van ons.

Mochten wij nog vragen hebben, dan zullen we contact opnemen op het opgegeven telefoonnummer of e-mailadres. Als je zelf nog vragen hebt, neem dan gerust contact op. We wensen je veel plezier!


In september is het mogelijk een proefles te volgen in de lessen waar nog plek is. Kun je niet inschrijven voor een proefles in de les naar keuze, dan is deze les vol. Je kunt in dat geval inschrijven via het inschrijfformulier om op de wachtlijst voor betreffende groep geplaatst te worden.

In September it is possible to take a trial lesson in the classes where there are still places available. If you cannot register for a trial lesson in the class of your choice, this class is full. In that case, you can register via the registration form to be placed on the waiting list for that group.

 

 


1
Kies je geboortedatum
Selecteer hieronder je geboortedatum, zodat we passende activiteiten kunnen aanbieden. Let op: vul de geboortedatum in van degene die de proefles komt doen!
Dit is een verplicht veld

2
Kies een activiteit
Selecteer hieronder de les waarvoor je een proefles wilt plannen.

3
Kies de datum van je proefles
Klik op de datum van je keuze. Je kunt maximaal 13 weken in de toekomst een proefles plannen.

4
Vul je gegevens in
Vul onderstaande persoonsgegevens in. Let op: vul de naam in van degene die de proefles komt doen!

Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld Hoe kunnen we contact met je opnemen? Voer je telefoonnummer in zonder spaties of streepjes Geef een geldig e-mailadres op

5
Verstuur je proefles!

Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld